20 mei zijn wij te gast geweest bij de firma Flowpeople.

Het hoogste gebouw van ons gebied heeft aantrekkingskracht.
Veel leden hadden het laatste deel van de middag vrijgemaakt om de bijeenkomst te bezoeken.

Na het welkomstwoord van voorzitter Rob Bekke werd het, door Tweetal verzorgde, buffet geopend. De italiaanse geuren van kruidige pasta’s en de aantrekkelijke kleuren van de salades zorgde voor blije gezichten.

Het programma werd vervolgd door een presentatie van de directeuren van Flowpeople Klara en Leonard Faber. Op een leuke en interactieve manier legden zij uit hoe Flowpeople voor bedrijven de talenten van medewerkers maximaal tot hun recht kunnen laten komen. “Het verzilveren van talent”. Ondanks dat het verhaal veel theorie bevat, zijn zij er in geslaagd de toehoorder te boeien door interactie en de sprekende voorbeelden. Dat het onderwerp leeft bleek ook uit de vele vragen die gesteld zijn.

Dat de bijeenkomst op de begane grond werd gehouden, was voor een enkeling in eerste instantie wellicht een teleurstelling. Maar uiteraard hebben we op de 11e verdieping mogen kijken hoe het gebied van de Poort van Almelo er van boven uitziet. De meest gehoorde opmerking is dat we trots mogen zijn op de hoeveelheid groen in onze stad en omgeving.

Klara en Leonard heel erg bedankt voor de gastvrijheid en jullie bijdrage aan de bijeenkomst.