Het bedrijfsbezoek op 15 Mei 2014 aan Bruggink campers was zeer geslaagd. Het was een goede bijeenkomst waarin Leon Bruggink zijn prachtige concept voor de verhuur en verkoop van Campers liet zien. Borculo was de vestiging waar zijn vader in 1964 is begonnen.
Met zijn slogan "Kamperen is voor de rijken en een Hotel voor de armen", liet Dhr. Bruggink afgelopen woensdag zien dat er bij Brugging Campers grote groei zit en ook nog voor de komende jaren.
Het team waarmee Bruggink werkt zijn mensen die alreeds jaren zelf kamperen en zodoende de klanten als beste begrijpen en kunnen adviseren met hun keuzen. Ook de technische dienst en het personeel in de garage moet met het kampeer virus besmet zijn anders is het voor nieuw personeel onmogelijk om bij Bruggink in dienst komen.
De liefde voor het kamperen straalt het bedrijf uit maar ook de professionele aanpak waarin Service het toverwoord is. De klant staat centraal en elke vraag wordt kwalitatief op een hoogwaardig niveau afgehandeld. Het bedrijf vraagt aan zijn klant of ze tevreden zijn of dat er nog verbeterpunten zijn. Het persoonlijk contact met de klant is belangrijk en een mogelijke klacht wordt omgebogen naar een oplossing.
De heer Bruggink liet ons tijdens zijn presentatie de 7 punten zien waar het in zijn bedrijf echt om draait.

1.VERTROUWD EN SOLIDE FAMILIEBEDRIJF SINDS 1964
In 1964 startte de heer H.J. Bruggink sr. een schadeherstelbedrijf voor auto’s in Borculo. Sinds 1975 is Bruggink een florerend caravan- en camperbedrijf met louter enthousiaste en betrokken werknemers.Bruggink staat sinds jaar en dag bekend als vertrouwd leverancier in onbezorgd recreatieplezier!
2.(AUTO) TECHNISCH TOTAAL LEVERANCIER Bruggink heeft een gedegen ervaring als autovak-garage en erkend Bovag schadeherstelbedrijf.
3.ALLE ERKENNINGEN IN HUIS Bruggink is ANWB, Bovag, Focwa, RDW, Dometic, Truma en Fiat erkend.
4.DEALER VAN DE TOPMERKEN EN EEN RUIME VOORRAAD Bij Bruggink vindt u louter A-merken als Knaus, Hymer, Carthago, T@b en Wilk. De meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.
5.AFSPRAAK IS AFSPRAAK! Bruggink zet samen met u alle wensen en afspraken op papier. Van offerte tot en met de afl evering. Wij houden ons altijd aan de afspraak. U komt dus niet voor verrassingen te staan.
6.GOED EN EERLIJK ADVIES Bent u op zoek naar een caravanbedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam? Dan bent u bij Bruggink aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies is waar wij voor staan. Ondanks de omvang van het bedrijf is het voor ons mogelijk om persoonlijk bij u betrokken te zijn. Hierdoor kunnen wij uw wensen vervullen of een passende oplossing bieden voor uw probleem. Bij Bruggink is men pas tevreden als u dat ook bent!
7.UITSTEKENDE KLANTBEOORDELINGEN Bruggink is benieuwd naar de mening van haar klanten. Na elke verkoop wordt onze klant in de gelegenheid gesteld op de website van BOVAG een enquête in te vullen. De resultaten van deze enquête wordt rechtstreeks op onze website geplaatst. Hierdoor ontstaat een helder en transparant beeld over onze dienstverlening. Gemiddeld scoren wij zeer hoog voor onze dienstverlening. Hier zijn we trots op en dit resultaat willen we uiteraard graag behouden!

De Barbecue was geanimeerd en er kan gezegd worden dat men veel interesse toonde voor de imposante Campers die erg gerieflijk zijn uitgerust.
Wij bedanken Dhr. Bruggink voor zijn open presentatie en wij zijn er van overtuigd dat de aanwezige leden ambassadeurs zullen zijn van zijn bedrijf.