De gezellige “ kantine” van Business Centre Utopia was 23 februari het decor van een drukbezochte bijeenkomst. Er waren heel veel leden afgekomen op deze bijeenkomst. Was het het stampottenbuffet, of was het de aankondiging dat Jos Finkers zijn mening over de toekomst van Almelo zou delen, de reden dat vele van jullie naar Utopia kwamen?

Het stampottenbuffet, wederom  verzorgd door Tweetal Partypeople, viel enorm in de smaak. Velen gingen een tweede keer voor de zuurkool, de hutspot of spruitjesstamppot, gecombineerd met een worst of warm vlees en een lekkere lepel piccalilly.

Met een goed gevulde maag was het de beurt aan Almelo-promotor Jos Finkers.
In de presentatie ruimte passen normaal 17 personen, maar met extra stoelen in het midden en vele staand langs de muren was het een prima plek voor Jos om zijn hart te luchten over het zwabber beleid van de lokale overheid. Met passie en liefde sprak hij over zijn stad en haar mogelijkheden, wat hij zou doen als … enz. Zijn idee om een wethouder aan een denktank te koppelen om zo een beter functionerende lokale overheid te creëren kreeg veel positieve reacties en er werd uitgebreid gediscussieerd.

Alles met elkaar meer dan een geslaagde bijeenkomst!

Jos Finkers bedankt voor je verhaal en de gastvrijheid.
Nogmaals iedereen bedankt voor de komst en tot de volgende bijeenkomst.